Марин льо Пен, лидер на френската дясна партия Национален фронт,

...
 Марин льо Пен, лидер на френската дясна партия Национален фронт,
Коментари Харесай

Льо Пен нападна Брюксел заради санкциите срещу Русия

 Марин льо Пен, водач на френската дясна партия " Национален фронт ", счита, че позицията на Европейския съюз и глобите, наложени на Русия, са историческа и геополитическа неточност, заяви ТАСС.

" Произволната позиция и глобите, признати от Европейския съюз против Русия през последните години, са историческа и геополитическа неточност ", сподели тя.

Льо Пен означи, че връзките с Руската федерация са значими и нужни. Също по този начин съгласно нея никой не може да пренебрегне ролята и мястото на Русия в международния ред.  " Тя заема значимо място и остава водещият глас в многополярния свят, гласът, който контролира интернационалните връзки и геополитиката ", акцентира тя.

През 2014 година Европейският съюз наложи наказания против Руската федерация във връзка със събитията в Украйна и анексирането Крим. Ограничителните ограничения бяха разширени и удължени няколко пъти. Преговорите за безвизов режим и ново главно съглашение за съдействие бяха прекратени, въведенаб е възбрана за влизане в страните от Европейски Съюз за редица съветски високопоставени чиновници, а активите им остават замразени. Въведени бяха и ограничаващи ограничения от търговски, финансов и боен темперамент. В отговор Русия наложи възбрана за импорт от страни от Европейски Съюз на редица хранителни артикули.

Брюксел упреква Кремъл за отравянето и задържането на опозиционера Алексей Навални. Европейски Съюз и Съединени американски щати на среща предходната седмица взеха решение да работят координирано против провокациите от Русия и Китай. 

В началото на март Вашингтон наложи наказания на седем високопоставени съветски публични лица и 14 юридически лица. Европейски Съюз също глоби четирима високопоставени съветски представители.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че Москва ще отвърне по метод, който най-добре обслужва ползите й.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР